Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 24 t/m zondag 27 september 2015    Evangelie van 2015-09-24
 titelPausbezoek aan de Verenigde Staten
beschrijving

Paus Franciscus zal aanwezig zijn tijdens de World Meeting of Families die van 22 t/m 27 september 2015 zullen worden gehouden in de stad Philadelphia in de staat Pennsylvania. De verwachting is dat paus Franciscus van 25 t/m 27 september 2015 aanwezig zal zijn. Dit is echt nog niet definitief.

Op 24 september 2015 zal de paus een gezamenlijke zitting van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat toespreken. Daarmee is paus Franciscus de eerste paus die het Congres van de Verenigde Staten zal toespreken.

In 2008 bezocht paus Benedictus XVI de VS waarbij hij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toesprak.

info

news.vatican.va

locatie
plaatsPhiladelphia
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl