Vandaag is donderdag 12 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 26 t/m zondag 29 maart 2015    Evangelie van 2015-03-26
begintijd16:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelKeerdagen franciscaanse Custodie
beschrijving

Onder de titel ‘Keerdagen’ organiseert de franciscaanse Custodie Bergen op Zoom e.o. in samenwerking met en ten huize van de Brs. van Huijbergen een nieuw bezinningsaanbod.

De dagen zijn bedoeld als een bezinning op ons leven geïnspireerd door Franciscus. De leidraad tijdens deze Keerdagen wordt gevormd door de ontdekkingen van Franciscus die op weg naar de vervulling van zijn gedroomde idealen juist de richting naar zijn werkelijke bestemming ontdekt. We willen stilstaan bij zijn bekeringsproces, maar wel uitdrukkelijk gekoppeld aan ons eigen leven en onze eigen ervaringen.

De drie dagen hebben een zodanige samenhang dat het programma enkel in zijn totaliteit tot zijn recht kan komen. Het geheel is ingebed in de dagorde en het leefritme van de broeders. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij open staan voor het aanbod en actief aan het gehele programma deelnemen.

Aan deze bezinningsdagen kunnen maximaal 8 mensen deelnemen en inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij als je belangstelling hebt!

Kosten: € 110 incl. overnachting, maaltijden, koffie/thee, schriftelijke informatie e.d.

info

Piet de Bruin
(0164) 248 485

organisatieFranciscaanse Beweging
locatieBroederhuis Sint Marie, Boomstraat 28
plaatsHuijbergen (Noord-Brabant)
postcode46
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl