Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 25 februari 2015    Evangelie van 2015-02-25
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelBlauwe Zuster op regioraad Joure
beschrijving

Op woensdag 25 februari komt een lid van de Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara, beter bekend als de Blauwe Zusters, spreken over haar leven als religieuze. De zuster is er op uitnodiging van het vicariaat Friesland-Noordoost Polder. De Blauwe Zuster zal vertellen over de geschiedenis van haar congregatie en wat de inspiratie is voor haar persoonlijke religieuze leven.

Het jaar 2015 is door paus Franciscus uitgeroepen tot het jaar van het religieuze leven en heeft als doel het leven als pater, broeder en zuster opnieuw onder de aandacht van de christengelovigen te brengen.

De bijeenkomst van de regioraad is dit keer toegankelijk voor alle belangstellenden. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er komen in verband met de koffie en thee wordt u gevraagd zich van te voren op te geven.

De bijeenkomst is van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur.
De locatie is in het parochiehuis van Joure, Midstraat 110.

info

Lisette Winter
(050) 40 65 888
l.winter@bisdomgroningenleeuwarden.nl
www.bisdomgroningenleeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieParochiehuis van Joure, Midstraat 110
plaatsJoure (Friesland)
postcode85
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl