Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 21 t/m zondag 22 februari 2015    Evangelie van 2015-02-21
 titelHerbronningsweekend voor vrouwen
beschrijving

“De Heer gaf haar ten antwoord:  ‘Marta, Marta, wat maak je je bezorgd en druk over veel dingen.  Slechts één ding is nodig. Maria heeft het beste deel gekozen,  en het zal haar niet ontnomen worden.’” (Luc. 10, 41-42)

In het gehaaste leven van tegenwoordig is het als gelovige vrouw soms moeilijk om nog tijd vrij te maken voor de relatie met God. Vandaar dat we in het weekend van 21 februari 2015 een herbronningsweekend organiseren, waarin we ons zullen richten op verdieping van de relatie met God. Middels gebed vinden we rust, binnen de sfeer van het klooster.

Het programma zal oa. bestaan uit korte inleidingen en getuigenissen. Er is tijd voor persoonlijke reflectie en voor onderlinge uitwisseling. Verder zullen de liturgische vieringen het weekend ritme geven. Dit  alles vindt plaats binnen een ontspannen sfeer met andere gelovigen.

Doelgroep
Dit weekend is bedoeld voor dames van alle leeftijden.

Lokatie
Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt

Begeleiding
Pastoor H. Schilder, Casparina Somers, Anne Marie Maenhout, Le-Xuan Tran, Juliette van den Berg

Kosten
De kosten van dit weekend zijn € 35. De prijs mag geen belemmering voor deelname zijn, maar neem dan even contact met ons op.

info

secretariaat@emmausparochie.nl
www.emmausparochie.nl

locatieConferentieoord Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl