Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 22 januari 2015    Evangelie van 2015-01-22
(Sint Vincentius)
begintijd19:30 uur
 titelDefensief Christendom en Offensieve Islam
beschrijving

Godsdienst als politieke factor

Tijdens de Week van de Eenheid (18-25 januari 2015) wordt op donderdag 22 januari om 19.00 uur een oecumenische vesperdienst gehouden in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch.

Vanaf 20 uur volgen enkele lezingen in het Sint-Janscentrum, Papenhulst 4, vlakbij de Sint-Jan. Daar is ook gelegenheid voor gesprek.

De lezingen worden gehouden door Caroline Roelants, Midden-Oosten specialist van dagblad NRC, en Polycarpus Augin Aydin, de bisschop van de Syrisch-Orthodoxe Kerk in Nederland. Thema van de lezingen is ‘Defensief christendom & offensieve islam’.

info

ericascheenstra@gmail.com

locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl