Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 23 t/m woensdag 25 februari 2015    Evangelie van 2015-02-23
 titelRetraite voor priesters en diakens
beschrijving

De jaarlijkse retraite van het bisdom Roermond voor priesters en diakens wordt dit jaar verzorgd door Joachim kardinaal Meisner, de emeritusaartsbisschop van Keulen. De retraite vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 februari in het Grootseminarie Rolduc in Kerkrade.

De retraite van het bisdom Roermond aan het begin van de 40-dagentijd staat open voor alle priesters en diakens van het bisdom Roermond én voor priesters en diakens uit andere Nederlandse bisdommen.

Karidinaal Meisner was van 1988 tot afgelopen jaar aartsbisschop van Keulen. Daarvoor was hij enkele jaren aartsbisschop van Berlijn. In 1983 werd Meisner door paus Johannes Paulus II tot kardinaal gecreëerd.

info

g.smulders@bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl