Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 28 december 2015 t/m vrijdag 1 januari 2016    Evangelie van 2015-12-28
(Onnozele kinderen)
 titelTaizĂ©-ontmoeting in Valencia
beschrijving

De 38ste ‘Pelgrimage van Vertrouwen’ van de gemeenschap van Taizé vindt eind 2015 - begin 2016 plaats in de Spaanse stad Valencia. Dat heeft broeder Alois, de prior van de gemeenschap van Taizé, vlak voor de jaarwisseling bekendgemaakt. De bijeenkomst vindt plaats van 28 december 2015 tot 1 januari 2016.

Broeder Alois zei tijdens de jongerenontmoeting in Praag aan de 30.000 aanwezige jongeren dat Spanje bekend staat om zijn grote gastvrijheid, ook al gaat het land momenteel gebukt onder een zware economische crisis. De Europese jongerenontmoeting van Taizé valt in 2015 samen met het Heilige Jaar voor de legendarische kelk van Valencia, die volgens de overlevering door Christus werd gebruikt tijdens het Laatste Avondmaal.

info
locatie
plaatsValencia (Spanje)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl