Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Grootseminarie Rolduc
(Rolduc)

Grootseminarie Rolduc

Website E-mail

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

(045) 54 66 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 29 t/m dinsdag 30 december 2014    Evangelie van 2014-12-29
 titelRoepingendagen Rolduc
beschrijving

Beroepen en geroepen. Onder dit motto biedt Grootseminarie Rolduc aan het einde van dit jaar twee ‘roepingendagen’ aan. Op 29 en 30 december 2014 zijn (jonge) mannen uitgenodigd om op verschillende wijzen over het persoonlijk geroepen-zijn na te denken en ermee bezig te zijn.

Vele mensen kiezen hun beroep niet alleen om “iets te doen”, maar vooral ook omdat men zich tot een bepaald werk of dienst ‘be-roepen’ voelt. Daarnaast kent het christelijk geloof ook de overtuiging dat mensen door God ‘ge-roepen’ worden om in Zijn dienst te treden. In gesprekken, ontmoetingen, het vieren van de liturgie, een uitstapje en ontspanning kunnen de deelnemers aan de dagen het (eigen) beroepen- en geroepen-zijn meer op het spoor komen. Ook enkele priesterstudenten nemen aan de dagen deel.

De deelname wordt in het kader van de zorg voor de roepingenpastoraal van het seminarie kosteloos aangeboden. Opgave graag vóór 20 december per e-mail of telefoon.

info

(045) 504 66822
drohling@rolduc.nl
www.rolduc.nl

organisatieGrootseminarie Rolduc
locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl