Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 16 december 2014    Evangelie van 2014-12-16
begintijd19:30 uur
 titelZr. Anima Christi en haar geloof
beschrijving

Zr. Anima Christi en haar geloof in het dagelijks leven

Het Landelijk Centrum voor Evangelisatie ‘Paus Franciscus’ presenteert:

Hoe beleef je persoonlijk het geloof in het dagelijks leven?

Wat is het geheim van Anima Christi? Hoe is het mogelijk dat haar orde in Nederland en wereldwijd groeit als kool, terwijl veel andere kloosters op punt van sluiten staan? Ze reist vijf maanden per jaar de wereld af om de meer dan 150 missies te bezoeken. Anima schrijft over wat zij daar ziet en meemaakt, u kunt dat teruglezen in en terughoren op diverse media. Welke ervaringen heeft zij met het christelijk geloof? Op welke wijze beleeft zij het geloof in het dagelijks leven? Zuster Anima Christi wil haar ervaringen graag met u delen.

Spreker:
Zr. Anima Christi (1970) is al 16 jaar generaal-overste van de ‘Blauwe Zusters’ en is woonachtig in Rome. Zuster Anima is een charismatische vrouw die  veel te vertellen heeft en dat ook buitengewoon boeiend kan brengen!

Tijdstip: Dinsdag 16 december om 19.30 uur.

Locatie: Pastoor van Winkelstraat 7-9, Schaijk.

info

(0486) 46 12 20
secretariaat-antonius-abt@hotmail.com
www.centrumvoorevangelisatie.nl

locatiePastoor van Winkelstraat 7-9
plaatsSchaijk (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl