Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 27 t/m zondag 31 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-27
 titelVoorleesmarathon nieuwe bijbelvertaling
beschrijvingOp 27 oktober 2004 wordt door het Nederlands Bijbelgenootschap de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) gepresenteerd. Het gaat om de eerste interconfessionele vertaling voor het hele Nederlandse taalgebied. De nieuwe bijbelvertaling beoogt de Nederlandse standaard te worden voor kerk en samenleving.

De gezamenlijke Nederland 1-omroepen (IKON, NCRV, EO, ZvK, KRO, RKK) hebben het initiatief genomen om een Voorleesmarathon te organiseren, in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap.

Het evenement vindt plaats bij Boekhandel Donner in Rotterdam en start op 27 oktober om 16.00 uur. Naar verwachting wordt de marathon (die 24 uur per dag doorgaat) op zondag 31 oktober afgesloten.

infowww.voorleesbijbel.nl
locatieBoekhandel Donner, Lijnbaan 150
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl