Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 7 november 2014    Evangelie van 2014-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd19:30 uur
 titelDiocesane impulsavond over Huwelijk
beschrijving

Impulsavond
Op vrijdagavond 7 november bent u van harte welkom op de diocesane impulsavond van het bisdom Gent over het huwelijk. De avond begint met een gebed om 19.30 uur met Mgr. Van Looy in de O.L.V.-Sint-Pieterskerk in Gent. Om 20 uur spreekt Hélène Bricout over ‘het huwelijk: een spiritueel avontuur’ in de Aula Quetelet (Tweekerkenstraat 2, Gent). Het gospelkoor ‘Voice of Angels’ verzorgt de muzikale ambiance. We sluiten de avond af met een gezellige receptie.

Deelname is gratis. Meer dan welkom en bedankt om de uitnodiging verder te verspreiden!

Vormingsvoormiddag
De vormingsvoormiddag op 8 november vormt een verdieping van de diocesane impulsavond over het huwelijk. Tijdens de voormiddag wordt overlegd en uitgewisseld, uitgaande van inspirerende voorbeelden, over hoe de voorbereiding op het huwelijk een initiërende weg kan zijn. Inleiding door professor Hélène Bricout (Institut Catholique, Parijs).

De voormiddag begint om 9.30 uur in de Oude Abdij van Drongen (Drongenplein 27). Inschrijving per e-mail.

info

vorming.gent@ccv.be
www.ccv.be/gent/vorming

locatieOude Abdij van Drongen, Drongenplein 27
plaatsDrongen (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl