Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 t/m zondag 7 juni 2015    Evangelie van 2015-06-06
 titelKJD Festival 2015
beschrijving

Ook in 2015 komt er weer een KJD Festival! Pak je agenda en blokkeer nu alvast het weekend van 6 en 7 juni. Dat wordt een weekend dat je gewoon niet wilt missen!

Net als vorig jaar zijn we te gast op het terrein van Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. De opzet zal grotendeels hetzelfde blijven:

Op zaterdagmiddag gaat de camping open, voor een gezellige avond vol optredens van kleine bandjes of muzikanten. De zondag begint dan weer met de viering van de Eucharistie.

Daarna krijg je een afwisselend programma voorgeschoteld met een mix van goede bands op het hoofdpodium en inspirerende ontmoetingen en ’experiences’ in de vele tenten.

Op zondag vieren we weer de H.Mis, deze keer om 12.00 uur met kardinaal Eijk, samen met 4 andere bisschoppen - de grootste ‘jongerenviering’ van Nederland.

info

www.jongkatholiek.nl/kjd

organisatieJong Katholiek
locatieAbdij Mariƫnkroon, Abdijlaan 12
plaatsNieuwkuijk (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl