Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Televisie en radio
tv
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 december 2014    Evangelie van 2014-12-11
begintijd19:00 uur
eindtijd20:30 uur
 titelOpname Kerst met de Zandtovenaar
beschrijving

Donderdagavond 11 december wordt op de Markt in Roermond het televisie-evenement ‘Kerst met de Zandtovenaar’ opgenomen, met als middelpunt zandtovenaar Gert van der Vijver. Het verhaal van de geboorte van Jezus wordt op eigentijdse wijze met indrukwekkende zandtekeningen tot leven gebracht in een muzikaal familie-evenement bij de kathedraal.

Jonge talenten en gerenommeerde artiesten zingen bekende kerstliedjes die perfect passen in dit eeuwenoude verhaal. De omroepen KRO en RKK zenden dit evenement tijdens de kerstdagen uit op NPO Zapp en NPO 1. Bovendien zullen de gebrandschilderde ramen van de kathedraal van half december tot begin januari speciaal van binnenuit verlicht worden.

Kerst met de Zandtovenaar’, een muzikaal kerstspektakel voor de hele familie, wordt opgenomen op donderdag 11 december, van 19.00 tot 20.30 uur, op de sfeervolle Markt in Roermond. Het evenement geldt als de kick-off van het nieuwe winterevenement Winterbreak Roermond dat van 10 december t/m 4 januari duurt. De toegang is gratis.

De televisieuitzendingen zijn op woensdag 24 en donderdag 25 december om 16.45 uur bij KRO-RKK op NPO Zapp op 3 en op vrijdag 26 december om 11.00 uur bij KRO-RKK op NPO 1.

info

www.bisdom-roermond.nl/zandtovenaar-naar-roermond
www.kerstmetdezandtovenaar.nl ;(vanaf 1 december online)

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieMarkt
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl