Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 17 oktober 2014    Evangelie van 2014-10-17
begintijd18:00 uur
 titelStart Jongerenplatform
beschrijving

Het Jongerenplatform van Bisdom Haarlem-Amsterdam gaat weer van start met het nieuwe seizoen. Jongeren zijn vrijdag 17 oktober 2014 vanaf 18.00 uur welkom in Duivendrecht voor maaltijd, borrel en info over het nieuwe seizoen.

De zomer ligt achter ons, je studie, je werk en alle andere dagelijkse dingen zijn weer begonnen. Vrijdag 17 oktober start ook het Jongeren­programma met de énige échte seizoens­opening! Na de zomerstop is het de hoogste tijd om elkaar weer te ontmoeten, bij te praten en het vizier te richten op het veel­belovende jaar dat voor ons ligt. Dit jaar is anders dan anders door de unieke reis naar Rome in mei: de Bisdom­bedevaart!

Tijdens de seizoens­opening zullen we je persoonlijk uitnodigen voor het jongeren­programma van deze reis. Daarnaast staat komend jaar ook het sfeervolle kerstdiner en de Wereld­jongerenDAG op palmzondag weer op het programma.

Aan het einde van de werkweek start je het weekend écht goed bij het Jongeren­platform: een lekkere Italiaanse maaltijd, een borrel en de eerste sneak-previews van wat Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam jou dit jaar te bieden heeft.

Locatie
Pastorie Sint-Urbanuskerk, Rijksstraatweg 230 in Duivendrecht
(Op nog géén 2 minuten lopen van Station Duivendrecht en parkeer­plaatsen voor de deur)

Wanneer
Vrijdag 17 oktober vanaf 18:00 ben je welkom, de maaltijd start om 18:30.

Kosten
€ 5,- per persoon

Aanmelden
Tot maandag 13 oktober kun je je aanmelden via: www.jongekerk.nl

Tot dan!

info

www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatiePastorie Sint-Urbanuskerk, Rijksstraatweg 230
plaatsDuivendrecht (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl