Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 12 oktober 2014    Evangelie van 2014-10-12
begintijd14:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelDag van de Kerkmuziek
beschrijving

Na een eerste en geslaagde editie vorig jaar in Roermond, organiseert de SGV i.s.m. VNK Limburg en RICK Weert dit jaar wederom graag een Dag van de Kerkmuziek.

De dag vindt plaats op 12 oktober 2014 en wel in Weert. De dag zal op eenzelfde manier ingevuld worden als vorig jaar. Het gaat er om langs deze weg waardering uit te spreken voor alle trouwe inzet door alle koren die met de parochies verbonden zijn, maar ook om elkaar te inspireren. Vandaar dat er wederom gekozen is voor een feestelijke dag van ontmoeting, met boeiende workshops als hoofdmoot van het programma.

Programma
14.00 uur - ontvangst in het RICK, opening (Beekstraat 27, centrum Weert)
14.30 uur - Workshop
15.30 uur - Pauze
16.00 uur - Workshop (vervolg)
17.00 uur - einde workshops
17.30 uur - gezongen slotviering met mgr. R. Maessen, vicaris liturgie en voorzitter SGV, in de St.-Martinuskerk
18.00 uur - einde programma

De gezongen slotviering in de kerk wordt ingevuld door allen samen: in de verschillende workshops wordt er naar de viering toegewerkt.

De slotviering in de St.-Martinuskerk is voor eenieder toegankelijk, ook als men verder niet deelneemt aan de workshops.

Aan de dag zijn geen kosten verbonden, maar een vrije bijdrage wordt ten zeerste op prijs gesteld. Voor koffie en thee en een stukje Limburgse vlaai wordt gezorgd! Bijtijds krijgt u verdere informatie toegestuurd! Na aanmelding ontvangt u na 15 september nader bericht!

info

dagvandekerkmuziekroermond@yahoo.nl

www.sgv-roermond.nl
www.ricknet.nl
www.hklimburg.nl

organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatieRICK, Beekstraat 27
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl