Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 1 augustus 2014    Evangelie van 2014-08-01
begintijd14:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelGebedsprogramma - Kring OLV van Guadalupe
beschrijving

Gebedsprogramma voor het kostbare leven van de ongeboren kinderen. Gelovigen en in het bijzonder leden van gebedsgroepen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Speciaal zal worden gebeden voor de abortuskliniek in Sonsbeek te Arnhem.

Om 14.30 uur vangt het programma aan met het rozenkransgebed van de Goddelijke Barmhartigheid, 15.00 uur: Eucharistieviering en 16.00 uur uitstelling en aanbidding van het Allerheiligste Sacrament tot circa 17.15 uur. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting.

info

E. Ebing
(06) 44 90 88 50

locatieKapel van de St Martinuskerk, ingang achterzijde van de kerk aan de ir. J.P van Muijlwijkstraat
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl