Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 10 september 2014    Evangelie van 2014-09-10
begintijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelMarriage Course
beschrijving

In het najaar, op woensdag 10 september 2014, start weer een Marriage Course in Rotterdam.

Cursusbeschrijving
De Marriage Course is praktisch en verschaft echtparen de middelen om een sterk en gezond huwelijk op te bouwen dat een leven lang duurt.

Tijdens een cursus van zeven avonden praten echtparen over belangrijke onderwerpen die door alle drukte in het dagelijkse leven gemakkelijk aan de aandacht kunnen ontsnappen. De onderwerpen zijn: herkenning van elkaars behoeften, doeltreffend met elkaar communiceren, het oplossen van conflicten, de kunst van vergeven, leren hoe we elkaar het gevoel kunnen geven geliefd te zijn, de relatie met ouders en schoonouders, goede seks, tijd nemen voor elkaar en samen plezier hebben.

De privé-sfeer van ieder echtpaar wordt gerespecteerd. Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt van u niet gevraagd iets over uw relatie aan iemand anders te vertellen.

Iedere avond begint met een maaltijd. Dan wordt een inleiding gehouden, gevolgd door gelegenheid om als echtpaar hierover te praten. Er wordt gebruik gemaakt van multimedia. De sfeer is uitnodigend, ontspannen en niet-bedreigend.

De kosten per echtpaar, inclusief maaltijden, zaalhuur, koffie, limonade, versnaperingen en het lesmateriaal voor de cursus zijn 105 euro. Een tegemoetkoming in de kosten is bespreekbaar. Betaling op de eerste cursusavond.

De avonden worden zorgvuldig voorbereid. Daarom is het van belang dat u zich uiterlijk twee dagen voor de start van de cursus opgeeft.

Data

  • 10 september 2014
  • 17 september 2014
  • 1 oktober 2014
  • 8 oktober 2014
  • 15 oktober 2014
  • 29 oktober 2014
  • 5 november 2014

Alle avonden beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.30 uur.

Lokatie

Gebouw Kom en Zie
Boezemweg 166
3031 BP Rotterdam

U kunt via de zij-ingang naar binnen. Wij wachten op u bij de ingang.

info

(0180) 316 906
info@goedhuwelijk.nl
www.goedhuwelijk.nl

locatieGebouw Kom en Zie, Boezemweg 166
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl