Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 18 juli 2014    Evangelie van 2014-07-18
begintijd19:00 uur
 titelHerdenking Kris en Lisanne
beschrijving

In de hervormde Sint-Joriskerk in Amersfoort wordt vrijdag 18 juli 2014 vanaf 19.00 uur een herinneringsbijeenkomst gehouden voor Lisanne Froon en Kris Kremers, die in Panama om het leven zijn gekomen.

De families laten weten dat de avond is gericht op het nalaten van een mooie herinnering aan de vrouwen. Iedereen die de afgelopen maanden heeft meegeleefd is om 19.00 uur welkom in de kerk, waar plaats is voor 900 bezoekers.

Het is de bedoeling dat alle aanwezigen aan het eind van de bijeenkomst een kaars aansteken. De families vragen mensen die niet naar Amersfoort kunnen komen om thuis een kaars te branden.

info

www.sintjoriskerk-amersfoort.nl

locatieSint Joriskerk, Hof 1
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl