Vandaag is woensdag 7 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 29 juni 2014    Evangelie van 2014-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd10:00 uur
 titelPetrus en Paulusfeest
beschrijving

Zondag 29 juni 2014 viert de Petrus en Pauluskerk het  jaarlijkse Petrus en Paulusfeest.

Na de feestelijke  eucharistieviering van 10.00 uur, zijn er diverse activiteiten​, ​zoals muzikale optredens van Jeugdharmonie Orpheus en de alom bekende boekenmarkt die tot 16.00 uur te bezoeken is. De opbrengst van de boekenmarkt, die mogelijk wordt gemaakt door het ‘boekenschop’ (schop = Tilburgs voor schuurtje) aan de Bredaseweg, en van alle overige activiteiten komt geheel ten goede aan ons project ten behoeve van onze zusterparochie in Laitkynsew in India, ook een gedeelte van de omzet van het Boekenschop van de maand juni is voor het project.

Zoals elk jaar belooft het weer een gezellige dag te worden, waarvoor we iedereen van harte  uitnodigen. Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan.

Zaterdag 28 juni om 18:00 uur op de vooravond van het feest zingen we de plechtige gregoriaanse vespers van het Hoogfeest van de HH. Petrus en Paulus.

info

www.parochiedegoedeherder.nl

locatiePetrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 9-11
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl