Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 22 juni 2014    Evangelie van 2014-06-22
begintijd16:30 uur
 titelSacramentsprocessie Tilburg
beschrijving

Zondag 22 juni 2014 viert de Nederlandse kerkprovincie het Hoogfeest van het H. Lichaam en Bloed van Christus, ookwel Sacramentsdag genoemd.

Vorig jaar is de Parochie De Goede Herder in Tilburg gestart de traditie van de sacramentsprocessie op deze dag op te pakken. Dit jaar wordt dit voortgezet.
De processie zal aanvangen om 16.30 uur vanaf de parochiekerk H. Margarita Maria Alacoque en zal zich begeven naar de kerk HH. Petrus en Paulus. Na een moment van aanbidding zal de processie weer verder gaan naar de kerk waar ze begonnen was.

Op deze dag zal de Heer onder gedaante van brood het kerkgebouw verlaten. Dat Hij allen wil zegenen die Hem ontmoeten. Wij allen, als Gods eigen volk, zijn van harte uitgenodigd om voor de Heer uit te lopen in de sacramentsprocessie.

Brood uit de hemel hebt Gij hun gegeven. Dat alle zoetheid in zich bevat.

info

www.parochiedegoedeherder.nl

locatieParochiekerk H. Margarita Maria Alacoque, Ringbaan West 300
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl