Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 13 juni 2014    Evangelie van 2014-06-13
(Heilige Antonius van Padua)
 titelTienerdisco op de Oranje Boot Kerkdriel
beschrijving

Beproef je geluk op vrijdag de 13e juni van 19.00 tot 23.00 uur
Volle vaart vooruit voor Oranje, dat speelt tegen Spanje!

Disco op een boot kan dat? Inderdaad. Type maar in op google: discopastoor en je ziet in een filmpje van “Man bijt hond” hoe pastor Schevers met Frank van Terwisga (waterfeesten.nl) de disco op de boot al voorbereiden.

Voor wie is het?
Jongens en meisjes tussen de 11 en 13 jaar die dit jaar of vorig jaar hun vormsel gedaan hebben. En neem voor de gezelligheid een klasgenoot, vriendje of vriendinnetje mee!

Wat is het?
Dansen op een boot in een echte disco van 19.00 tot 21.00 uur.
Juichen voor Oranje dat voetbalt tegen Spanje van 21.00 – 23.00 uur.

Waar dan?
De discoboot in Kerkdriel, vind je op de tweede parkeerplaats aan de Zandstraat.

Wanneer?
Kom rond 19.00 uur, want dan varen we uit. Voor de veiligheid blijven we binnen in de boot en direct na de voetbalwedstrijd om 23.00 uur kun je worden opgehaald, want dan is de boot weer aangemeerd in Kerkdriel.

Entree?
De toegang is gratis. Meld je wel zo gauw mogelijk aan via een mailtje. Want vol is vol. Vermeld je leeftijd en woonplaats via discopastoor@gmail.com . Neem wel wat zakgeld mee, want frisdrank kost 1,50 euro.

info

discopastoor@gmail.com
www.katholiekbommelerwaard.nl

www.waterfeesten.nl

locatieZandstraat
plaatsKerkdriel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl