Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf dinsdag 13 mei 2014    Evangelie van 2014-05-13
(Sint Servatius)
 titelLeergang Communicatie en Fondsenwerving
beschrijving

Op dinsdag 13 mei beginnen zes parochies uit het bisdom Rotterdam met in totaal 15 deelnemers aan de Leergang Communicatie en Fondsenwerving voor Parochies. Het is de tweede keer dat de leergang plaatsvindt in het bisdom Rotterdam.

Kennis en praktische handvatten
Tijdens de Leergang krijgen deelnemers in zes avonden kennis en praktische handvatten aangereikt om direct mee aan de slag te gaan. De bijeenkomsten worden gehouden in het parochiebureau van de H. Nicolaasparochie in Zoetermeer.

De Leergang Communicatie en Fondsenwerving voor Parochies werd ontwikkeld door Baukje Stam (www.baukjestam.nl). Zij is zelfstandig marketing- en communicatieadviseur en heeft veel ervaring met het begeleiden van parochies rond geldwerving en de actie Kerkbalans.

Opbrengst van de actie Kerkbalans
De actie Kerkbalans is van groot belang voor de inkomsten van parochies in het bisdom Rotterdam. Ongeveer 36% van de inkomsten van parochies in het bisdom komt uit de actie Kerkbalans. De inkomsten vertonen een dalende lijn (-3,2%), maar parochies kunnen met een positieve inspanning de opbrengst van de actie Kerkbalans ook laten stijgen. Daarover gaat de Leergang.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieParochiebureau van de H. Nicolaasparochie, Dorpsstraat 26
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl