Vandaag is donderdag 8 augustus  

categorie categorie processie
processie
wanneerwoensdag 30 april 2014    Evangelie van 2014-04-30
begintijd20:00 uur
 titelOpening meimaand met mgr. Van Looy
beschrijving

Woensdagavond 30 april
Op woensdag 30 april is er om 20 uur een eucharistieviering voorgegaan door Mgr. Luc Van Looy in de basiliek van Oostakker. Aansluitend is er kaarsenprocessie en inzegening van de gerestaureerde grot en het nieuwe beeld van de H. Bernadette.

Mariale Dag op donderdag 1 mei
Nieuw dit jaar wordt de grote Mariale Dag op 1 mei in en rond de basiliek en de grot in samenwerking met Radio Maria. Er is de eucharistieviering om 11 uur; rozenkransgebed om 12.15 uur en de vespers om 17 uur. Om 14 en om 18 uur zullen begeleide tochten gemaakt worden in en rond de basiliek met haar boeiende geschiedenis en bij de geloofstocht.

90ste verjaardag Basiliek
De basiliek viert dit jaar haar 90ste verjaardag. En de blokhutten werden grondig hersteld om er dit jaar een bezinning te kunnen aanbieden met ons bedevaartsthema “Jezus, uitdagend nieuw” als rode draad.

info

09 / 255 55 40
www.basiliekoostakker.be

locatieBasiliek van Oostakker, Onze-Lieve-Vrouwdreef 8
plaatsOostakker (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl