Vandaag is woensdag 7 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 30 mei 2014    Evangelie van 2014-05-30
begintijd15:00 uur
eindtijd00:00 uur
 titelCivitas Christiana - Het gezin onder vuur
beschrijving

Civitas Christiana organiseert op vrijdag 30 mei 2014 vanaf 15.00 uur een bijeenkomst met als titel:

“Het gezin onder vuur”
Seculiere aanvallen op het traditionele huwelijk en onze kinderen

Programma Vrijdag 30 mei 2014
15.00 - Ontvangst
15.30 - 1e lezing - Dr. G.J.M. van den Aardweg
17.00 - Vespers
18.00 - Buffet
19.15 - 2e lezing - Mathias von Gersdorff
20.15 - Pauze
20.45 - 3e lezing
21.45 - Borrel

Waar: Pelgrimshuis Casa Nova te Heilig Landstichting bij Nijmegen

Kosten: € 20,- (kinderen 0-16 jaar gratis, studenten € 10,-)
We vragen om een (extra) vrijwillige bijdrage omdat niet alle kosten door bovengenoemde bedragen gedekt worden.

Aanmelden via: hbos@federation-pro-europa-christiana.org

Lezingen:
1e Lezing - Dr. Gerard J.M. van den Aardweg
Homoseksualiteit en homohuwelijk: propaganda en feiten

2e Lezing - Mathias von Gersdorff
Het christelijk huwelijk: de noodzaak van een contrarevolutie

Stichting Civitas Christiana
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Civitas Christiana, een aan Traditie, Familie & Privé-eigendom (TFP) gelieerde stichting. TFP is een katholieke lekenbeweging bestaande uit mensen die zich zorgen maken over de morele crisis in onze tijd; een crisis die wat nog rest van de christelijke beschaving bedreigt. TFP organiseert wereldwijd velerlei acties, campagnes, bijeenkomsten en publicaties om deze crisis tegen te gaan. TFP richt zich op de bescherming en het herstel van de pijlers van het menselijk samenleven, namelijk de Traditie, de Familie en het Privé-eigendom. Ze baseert zich hierbij op de katholieke sociale leer en schuwt het niet om duidelijk stelling te nemen tegen de links-liberale tijdgeest.

Taal: De lezingen zullen in het Nederlands en in het Duits zijn. Er wordt gezorgd voor vertaling in het Nederlands en in het Engels.

Parkeren: In het navigatiesysteem intypen ‘Monseigneur Suyslaan, Heilig Landstichting’. U kunt bij de kerk parkeren en daarna naar Casa Nova lopen. Er zijn ook enige parkeerplekken bij Casa Nova zelf.

Openbaar vervoer: Het pension is per bus te bereiken vanaf het centraal station. U neemt lijn 5 richting Groesbeek. Op weekdagen gaat deze ieder kwartier. Uitstappen bij de bushalte Sionshof, H. Landstichting. 8-10 min. lopen naar Casa Nova. Of buslijn 16, naar Berg en Dal, Afrikamuseum, uitstappen halte Museumpark Orientalis. Deze gaat elk half uur vanaf station Nijmegen.

Overnachten: Het is mogelijk om in het Casa Nova Pelgrimshuis te overnachten, de kosten hiervoor zijn (incl. ontbijt) € 33,50 p.d. voor een eenpersoonskamer en € 62 p.d. voor een tweepersoonskamer.

Aanmelden Vooraf aanmelden is vereist i.v.m. de catering en het beperkte aantal beschikbare plaatsen. We verzoeken u om de bijdrage in de kosten van € 20 (kinderen 0-16 jaar gratis, studenten € 10) en de vrijwillige bijdrage van tevoren over te maken.

info

Hugo Bos
hbos@federation-pro-europa-christiana.org

locatiePelgrimshuis Casa Nova, Pastoor Rabouplein 5
plaatsHeilig Landstichting (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl