Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 25 mei 2014    Evangelie van 2014-05-25
(Sint Urbanus)
begintijd15:00 uur
eindtijd20:00 uur
 titelJongerendag bij de Zoete Moeder
beschrijving

Aan het einde van de meimaand, op zondagmiddag 25 mei, wordt er een jongerendag gehouden in de Sint-Jan. In de meimaand komen duizenden mensen pelgrimeren naar de Zoete Moeder van Den Bosch. Aan het einde van deze Maria-maand willen we in het bijzonder de gelegenheid geven aan jongeren om naar de Zoete Moeder te komen. De tieners van de pastorale eenheid H. Maria en H. Johannes hebben een boeiend programma in elkaar gezet om de vormelingen van de afgelopen jaren en alle tienergroepen van het bisdom te ontvangen.

Om 15.00 uur begint het programma met een swingende lofprijzing door de katholieke band ‘Jacobs Ladder’. Dit is een relatief nieuwe band die bij jongeren in katholiek Nederland bekend is van optredens bij de jongerenhappening ‘Celebrate’. Tegen het einde van deze praise zullen korte geloofsgetuigenissen worden verteld, waaronder ook iemand van de Broederschap, waar de band met Maria centraal zal staan.

Van 16.00 tot 18.00 uur wordt er een groot, ludiek spel georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën in de binnenstad van Den Bosch. De bedoeling is om dit spel zo hilarisch mogelijk te maken.

We ronden af met een giant barbecue in de tuin van de Sint-Jan, ongetwijfeld onder de goedkeurende blik van de Hemelse Moeder.

Aanmelden voor dit middagprogramma kan via de Facebookpagina van Jong Bisdom Den Bosch of door een e-mail naar de organiserende parochie H. Maria en H. Johannes te sturen: jongeren@mariajohannes.nl
Vermeld daarbij ook eventuele dieetwensen.

info

jongeren@mariajohannes.nl
www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl