Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Televisie en radio
tv
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 11 mei 2014    Evangelie van 2014-05-11
(Moederdag / Sint Mamertus)
begintijd10:10 uur
 titelGeloofsgesprek Angela en Paul Oorthuizen
beschrijving

Geloofsgesprek in serie over Daden van Liefde.
10.30 uur Eucharistieviering vanuit Bodegraven

Op zondagochtend 11 mei zendt Omroep RKK een Geloofsgesprek uit met Angela en Paul Oorthuizen uit Alphen aan de Rijn. Ze hebben meerdere pleegkinderen met een beperking opgenomen en hebben een eigen zoon gekregen. Voor kwetsbare gezinnen bouwen ze een aangepast huisje op een camping in Hellevoetsluis. Omdat het belangrijk is om als gezin samen op adem te kunnen komen.

In het Geloofsgesprek spreken ze over hun gezin en het bouwproject. Paul Oorthuizen: “Het huis dat we bouwen is een wat groter huis, want familie is altijd een groots gebeuren. Daarom wilden we een huis met ruimte voor velen. Zoals er ruimte moet zijn in je hart, moet er ruimte zijn in dit huis. Het is echt bedoeld voor ondersteuning van mensen die het zwaar hebben. Niet alleen voor gezinnen met kinderen met een beperking, maar bijvoorbeeld ook voor gezinnen met iemand die terminaal ziek is. In het huis is voor hen een rustige aangepaste kamer.”

info

www.rkk.nl

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl