Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Televisie en radio
tv
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 8 april 2014    Evangelie van 2014-04-08
begintijd16:35 uur
 titelVlaams interview met de paus
beschrijving

Het gehele interview dat Vlaamse jongeren met paus Franciscus hadden, is te zien in de komende uitzending van Katholiek Nederland TV bij Omroep RKK, dinsdag 8 april om 16.35 uur, Nederland 2. Komende zondag toont Kruispunt TV al een deel van het vraaggesprek.

Verse Vis
Tot verbazing van velen slaagden leden van de Vlaamse groep Verse Vis erin om de paus voor het oog van hun camera te interviewen. De ontmoeting was buiten de Vaticaanse persdienst om tot stand gekomen. De vijf jongeren mochten alle vragen stellen die ze wilden.

Paleis
Het interview vond niet plaats in Casa Santa Marta waar paus Franciscus woont, maar in het Apostolisch Paleis en wel aan het bureau waar een paar dagen daarvoor de Amerikaanse president Obama nog met de paus had zitten praten.

info

www.rkk.nl

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl