Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf woensdag 22 september 2004    Evangelie van 2004-09-22
 titelCursus voor beginnende dirigenten
beschrijvingEr is een grote behoefte aan kerkkoordirigenten. Soms wordt iemand gevraagd een koor te leiden zonder dat hij/zij daar voldoende voor is toegerust.

Voor iedereen die als dirigent voor een kerkkoor staat en de nodige bagage mist én voor iedereen die (assistent-)dirigent zou willen worden start op woensdag 22 september 2004 een oriëntatiecursus kerkelijk koorleider. Deze cursus wordt gegeven in de Verrijzeniskerk, Louis Bouwmeesterstraat 76 te Amsterdam-Slotervaart en bestaat uit 3 modules van elk 10 lessen, steeds op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Het is ook mogelijk om aan één module mee te doen.

infoNSGV in het bisdom Haarlem
(023) 5112685
www.nsgvhaarlem.nl
organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatieVerrijzeniskerk, Louis Bouwmeesterstraat 76, Amsterdam-Slotervaart
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl