Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 5 t/m zondag 13 juli 2014    Evangelie van 2014-07-05
 titelTaizereis Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

In 2012 is er voor de derde keer een groep jongeren naar Taizé geweest en dit jaar gaan ze opnieuw onder leiding van Karin Blaauw! Als je 15 jaar (of ouder) bent, dan heb je nu de kans om dit leuke avontuur te ervaren. Taizé ligt in het zuiden van Bourgondië (Frankrijk). Daar heeft broeder Roger in 1940 een internationale broedergemeenschap gesticht. Deze gemeenschap ontvangt in de zomer – elke week – duizenden jongeren uit de hele wereld, die een week willen meeleven met de broeders.

Waarom doen die jongeren dat? Dat is verschillend. De één vindt het bijzonder om na te denken over wat hij wil met zijn leven. De ander is onder de indruk van het bijzondere gebed in Taizé. Een volgende vindt juist de ontmoeting met jongeren uit andere landen heel leuk. En weer een ander geniet van de uitwisseling van liederen. Het is waarschijnlijk de combinatie van verdieping en gezelligheid die Taizé zo leuk maakt. Eén ding is zeker: na deze reis heb je er véél vrienden bij gekregen en wil je vast vaker naar Taizé!

Wanneer: van zaterdagavond 5 t/m zondagochtend 13 juli 2014
Voor wie: alle jongeren van 15 t/m 29 jaar
Kosten: € 195 voor jongeren t/m 29 jaar (all in)

info

karinblaauw@hetnet.nl
www.taizereisdekenaatalkmaar.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsTaizé (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl