Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 29 maart 2014    Evangelie van 2014-03-29
begintijd20:15 uur
eindtijd22:15 uur
 titelGebedswake vooraf aan Mars voor het Leven
beschrijving

Op zater­dag 29 maart gaat mon­seigneur Léonard, aarts­biss­chop van Mechelen-Brussel, voor in een gebedswake die kadert in de Mars voor het Leven die de vol­gende dag in Brus­sel plaat­sheeft. In de wake zal met zang, getu­igenis­sen en aan­bid­ding wor­den opgeroepen om in het hart en het geweten waakzaam te bli­jven voor de schoonheid van het leven. De twee­t­al­ige gebedswake heeft plaats van 20.15 uur tot 22.15 uur in de Sint-Maria-Magdalenakerk in Brus­sel (vlak­bij het Cen­traal Sta­tion). 

De vol­gende dag 30 maart 2014 is er dan de Mars voor het Leven. Deze begint om 14 uur aan de Kun­st­berg, zoals i vooraf­gaande jaren. “De geestesin­stelling van de Mars zal dezelfde zijn als de vorige jaren”, schri­jven de organ­isatoren. “We komen samen om te vra­gen het menselijk leven te eerbiedi­gen. Deze oproep gebeurt op vreedzame en respectvolle wijze”.

info

www.march4life.be

locatieSint-Maria-Magdalenakerk, Magdalenasteenweg 31
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl