Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Focolarebeweging
(Focolare)

Focolarebeweging

Website E-mail

Focolare is Italiaans voor vuurhaard
Lekenbeweging geïnspireerd door Chiara Lubich

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 31 mei 2014    Evangelie van 2014-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelSymposium - Winner or Loser
beschrijving

Op zaterdag 31 mei 2014 van 14.00 tot 17.00 uur wordt een symposium georganiseerd door Focolare als onderdeel van de zomerbijeenkomst. Het symposium kan ook afzonderlijk worden bezocht.

Zomerbijeenkomst Focolare 2014
Wat maakt een gewone dag de moeite waard? Kun je je nog met anderen verbinden om samen idealen te realiseren? En welke rol speelt de christelijke liefde hierin?

Op de zomerbijeenkomst van Focolare (Mariapoli) vormen deze vragen de basis van een veelzijdig programma met themabijeenkomsten, workshops, gesprekken en doe-activiteiten. Kinderen, tieners en jongeren zijn hier ieder op hun manier mee bezig in eigen programma’s.

Rode draad in het hele programma vormt dit jaar een belangrijk thema uit de focolarespiritualiteit: “de wederzijdse liefde”.

Plaats
Dit keer gaan we naar De Beukenhof in Biezenmortel (vlakbij ’s Hertogenbosch). Het adres van De Beukenhof is Capucijnerstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel.

Symposium
Op zaterdag 31 mei staat van 14.00 tot 17.00 uur een symposium gepland met als thema “Winner or Loser? Wie ben ik en wat wil ik?” In een drietal inleidingen wordt ingegaan op het thema. Sprekers zijn een hoogleraar theologie, een GZ psychologe en een lector Sociale Media. In aansluitende parallelle workshops staan we stil bij de implicaties van de inleidingen.

info

aanmelding.mp@focolare.nl
www.focolare.nl

organisatieFocolarebeweging
locatieDe Beukenhof, Capucijnerstraat 46
plaatsBiezenmortel (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl