Vandaag is donderdag 8 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 12 mei 2014    Evangelie van 2014-05-12
(Sint Pancratius)
begintijd10:00 uur
 titelMeiviering Zonnebloem Velddriel
beschrijving

Voor het derde jaar organiseert de Regio Zonnebloem Bommelerwaard een Mariaviering in Velddriel. Ook dit jaar willen we dat voortzetten en wel op maandagmorgen 12 mei om 10.00 uur. Dan is er een Eucharistieviering in Velddriel m.m.v. de Zonnebloem, priester J. Verhoeven en pater Bus zullen daarin voorgaan. Het kerkkoor zal dan zingen.

Na afloop drinken we gezamenlijk koffie of thee met gebak in dorpshuis de Boxhof. De vrijwilligers van de Zonnebloem komen bij u langs als u er bij wilt zijn. Als u deel wilt nemen en er is geen vrijwilliger bij u geweest, meldt u zich dan even aan voor 1 mei bij uw eigen afdeling van de Zonnebloem.

Iedereen is daarbij natuurlijk van harte welkom.

info

www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieH. Martinuskerk, Kapelstraat
plaatsVelddriel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl