Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 27 maart 2014    Evangelie van 2014-03-27
begintijd19:30 uur
 titelMgr. De Korte over Levensmoe - Levensvreugde
beschrijving

Mgr. Gerard de Korte van het bisdom Groningen-Leeuwarden is donderdag 27 maart te gast bij het Platform Levensvragen H-S. De bisschop houdt in zalencentrum Brandpunt in Sappemeer een lezing, getiteld: ‘Levensmoe – Levensvreugde’.

Omgaan met ouder worden
De Korte gaat hierin in op de vraag hoe wij omgaan met het ouder worden. “Het is vaak moeilijk om het naderende levenseinde bespreekbaar te maken en openingen te bieden aan de eindigheid van het leven”, stelt het Platform Levensvragen H-S. “We worden onzeker als we het over de dood hebben. Meer en meer komen levensvragen en zingevingsvragen ter sprake.”

Na de lezing gaat de bisschop in gesprek met de aanwezigen.

info

www.platformlevensvragenhs.nl

locatieZalencentrum Brandpunt, Noorderstraat 27
plaatsSappemeer (Groningen)
postcode96
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl