Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 19 maart 2014    Evangelie van 2014-03-19
(Heilige Jozef)
begintijd09:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelH. Jozef in het leven van Teresia van Avila
beschrijving

Samen op weg, in de geestelijke voetsporen van Teresia van Avila, worden wij uitgenodigd ons te verdiepen in de persoon van de Heilige Jozef. Alle door Teresia gestichte kloosters zijn door haar aan hem toegewijd.

Begeleider
Tijdens deze bezinningsdag zal pater Jan Bonten (* 1940) onze begeleider zijn. Hij is pater van de Ongeschoeide Karmel en was meer dan 38 jaar werkzaam in Brazilië. Sedert november 2008 is hij, samen met twee medebroeders, werkzaam in de bedevaartplaats Handel.

De bezinningsdag begint om 09.30 uur en eindigt omstreeks 17.30 uur. De H. Eucharistie zal worden gevierd; tevens is er gelegenheid tot het ontvangen van het Sacrament van Verzoening.

Er wordt voorzien in koffie, thee, melk, soep en fruit. U wordt verzocht uw eigen lunch mee te brengen.

Bijdrage
Voor deze bezinningsdag wordt een bijdrage gevraagd van € 12. Een ruimere, zo mogelijk hartelijke, bijdrage maakt het mogelijk, ook hen die minder draagkrachtig zijn, de mogelijkheid van deelname te bieden.

Vanwege beperkte capaciteit is het dringend verzoek u vooraf aan te melden.

info

Gebedshuis Bethanië
Bernadette Reefman OCDS
(077) 37 44 286
bethanie@emmausconsult.nl

locatieGebedshuis Bethaniƫ, Gulickstraat 2
plaatsTegelen (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl