Vandaag is donderdag 8 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Family Factory

Family Factory

Website E-mail

Postbus 159
4100 AD  Culemborg

(0345) 75 21 76

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 12 april 2014    Evangelie van 2014-04-12
begintijd09:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelFamily Factory Trainingsdag Inspiratieteams
beschrijving

Op 12 april organiseert de Family Factory een trainingsdag in Drachten voor nieuwe Inspiratieteams. Een Inspiratieteam bestaat uit 3 of 4 ouders die de kern vormen van een lokaal netwerk van ouders. In de training ‘Aan de slag als Inspiratieteam!’ maken nieuwe Inspiratieteams kennis met de Family Factory, ontmoeten  ze andere enthousiaste ouders en maken ze hun eigen actieplan.

Vervolgens kunnen de ouders aan de hand van een Ideeënboek kiezen wat ze gaan organiseren. Het Ideeënboek bestaat uit 24 geheel uitgewerkte activiteiten in vier categorieën: Inspirerende workshops, Bijzondere ontmoetingen, Ouder-en-kind-activiteiten en Handen uit de mouwen. Een koffieochtend op school, een workshop over communiceren met kinderen, een survival door de buurt of een computerhelpdesk voor alle ouders uit het netwerk; het kan allemaal!

Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 100 Inspiratieteams actief. Door het jaar heen organiseert een Inspiratieteam allerlei activiteiten waarbij ouders elkaar ontmoeten, inspireren en waar nodig een handje helpen. Scholen, Centra voor Jeugd en Gezin, kerken en kinderdagverblijven zijn belangrijke samenwerkingspartners voor Inspiratieteams.

De Inspiratieteams worden intensief begeleid door stichting De Family Factory Nederland.

Praktische informatie
De training van 12 april vindt plaats in Drachten. 
Deelname aan de training kost € 25 euro (incl. lunch en certificaat van deelname).

Aanmelden kan per e-mail of telefoon.

info

(0345) 75 21 76
info@familyfactory.nu
www.familyfacory.nu

organisatieFamily Factory
locatie
plaatsDrachten (Friesland)
postcode92
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl