Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 27 maart 2014    Evangelie van 2014-03-27
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelDaden van Liefde - studiemiddag Jacobbrief
beschrijving

‘Goede daad in relatie tot geloof staat centraal’

Op donderdag 27 maart 2014 organiseert het bisdom Rotterdam een studiemiddag over de nieuwtestamentische Jacobusbrief. Inleider is dr. Archibald van Wieringen, priester van het bisdom Haarlem-Amsterdam en universitair hoofddocent Oude Testament aan de Tilburg School of Catholic Theology. De studiemiddag wordt georganiseerd in het kader van het themajaar Daden van Liefde.

De Jacobusbrief staat bekend om zijn praktische geloofsopvatting waarin de goede daad in relatie tot ons geloof centraal staat. Tijdens deze studiemiddag gaat dr. Van Wieringen dieper in op deze belangrijke Bijbelse brief, zal hij de opbouw toelichten en in gesprek gaan over de betekenis van de brief voor het geloof en de verkondiging van vandaag.

U bent van harte welkom op de priester- en diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14 te Voorburg (070-3873804). De bijeenkomst begint om 14.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten. Om 13.45 is er koffie en na 17.00 uur is er gelegenheid voor een informele uitloop.

Aanmeldingen graag via r.peeters@bisdomrotterdam.nl ; graag vóór 21 maart 2014. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

info

r.peeters@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatiePriester- en diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl