Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 maart 2014    Evangelie van 2014-03-09
begintijd10:00 uur
 titelThe Passion promotietour - Emmen
beschrijving

Het diocesane jongerenplatform van Bisdom Groningen-Leeuwarden houdt een parochietour door het bisdom waarbij ze langs verschillende jongerenvieringen zal trekken en daarnaast een bijeenkomst voor de jongeren uit die parochie zal organiseren.

Het zal de meesten van jullie niet zijn ontgaan: The Passion komt naar Groningen. The Passion is de moderne en spraakmakende hervertelling van de laatste uren uit het leven van Jezus. Na een drietal jaren in de Randstad, wordt dit live-evenement op de avond van Witte Donderdag 2014 georganiseerd in het centrum van de stad Groningen en rechtstreeks op Nederland 3 (RKK en EO) uitgezonden.

Het jongerenplatform organiseert van alles rondom dit grote evenement en zij willen jou daar graag meer over vertellen. Daarom organiseert het platform een parochietour. De komende weken zullen zij van parochie naar parochie trekken en zij zullen een kruis met zich meedragen.

De jongeren uit het platform sluiten aan bij de verschillende jongerenvieringen die er zijn en zullen na de viering voor de jongeren een uurtje ‘gezellig samenzijn’ organiseren en dan zullen ze ook meer vertellen over de activiteiten die zij verder organiseren.

Ben jij erbij? Misschien komt het jongerenplatform ook wel in jouw parochie. Check hieronder dus ook vooral de route. Komen ze niet in jouw parochie? Kom dan naar de dichtstbijzijnde kerk en we nemen jou graag mee naar dit grote evenement. In de bijlage vind je ook de tijdstippen en de adressen van de vieringen.

Meer weten? Neem dan contact op met de dienstverlener jongerenwerk Krista Russchen.

info

Krista Russchen
k.russchen@bisdomgroningenleeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieH. Franciscus van Assisiƫ, De Schanswal 2
plaatsEmmen (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl