Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 16 maart 2014    Evangelie van 2014-03-16
begintijd15:30 uur
 titelKruisweg in Tubbergen - Concertbeleving
beschrijving

De kruisweg, wat is dat? Gaat dat over het lijden van Jezus? Is dat iets van de kerk, voor gelovigen? De kruisweg met zijn 14 staties. Velen zegt het misschien weinig. En toch is het zeer actueel. Hebben we er, zonder te beseffen, elke dag weer mee te maken.

De kruisweg is van alle tijden en van alle mensen. Rijk of arm. Homo of hetero. Donker of blank. Binnenlander of buitenlander. Kind of volwassene. Gelovig of ongelovig. Iedereen komt in aanraking met lijden en verdriet. En iedereen zal er mee moeten leren omgaan. Zo is het nou eenmaal. Niemand ontkomt er aan.

Marinus van den Berg, vocaal ensemble Canta Felice Tubbergen o.l.v. dirigent Ivo Boytchev, de Franse kunstenaar Jean Luc Bonduau, organist Hans Stege en diverse publieksgasten brengen het verhaal van de kruisweg op een zeer bijzondere manier. Met prachtige muziek, inspirerende overpeinzingen en indrukwekkende “levensbekentenissen” beloofd het een bijzonder concert te worden. Een concert met beleving.

De “concertbeleving” vindt plaats op zondag 16 maart in de Basiliek van Tubbergen en begint om 15.30 uur. Kaarten kosten € 10 en kunt u verkrijgen bij Canta Felice koorleden, VVV kantoor Tubbergen en bij de entree van de kerk voorafgaand aan het concert.

De opbrengst van de concertbeleving wordt geschonken aan de Pastorale Caritas Instelling Tubbergen.

info

www.cantafelice.nl

locatiePancratiusbasiliek, Grotestraat 70
plaatsTubbergen (Overijssel)
postcode76
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl