Vandaag is vrijdag 13 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 13 april 2014    Evangelie van 2014-04-13
(Palmzondag)
begintijd14:30 uur
 titelMatthäus Passion Petruskerk Oisterwijk
beschrijving

Op zondag 13 april 2014 wordt in de serie Petrusconcerten in de Sint Petruskerk van Oisterwijk de Mathäus Passion uitgevoerd.

Ieder jaar opnieuw is de Matthäus Passion voor velen het hoogtepunt in de aanloop naar Pasen. Het lijdensverhaal volgens het evangelie van Matthäus is door Johann Sebastian Bach op magistrale wijze getoonzet met prachtige aria’s, koren en koralen.

Bestel daarom nu uw kaarten voor de Matthäus Passion in de Petruskerk Oisterwijk op zondag 13 april 2014.

Traditioneel wordt op Palmzondag Bach’s Matthäus Passion in de Petruskerk te Oisterwijk uitgevoerd. Voor de uitvoering in 2014 hebben wij (Petrus Concerten Oisterwijk) dit keer samenwerking gezocht met het vocaal ensemble “Markant” en het orkest “Concerto Brabant”. Onder de bezielende leiding van dirigent Bernhard Touwen zullen orkest, koor, 6 solisten en het Maasstedelijk jongens- en meisjeskoor de Matthäus Passion in de Petruskerk ten gehore brengen. De uitvoerenden staan bekend om hun prachtige en kwalitatief hoogstaande uitvoeringen. In combinatie met de sfeervolle locatie van onze Petruskerk belooft dit dan ook een bijzonder concert te worden. Voor meer informatie over de uitvoerenden zie: www.markant-vocaal.nl

Middels voorinschrijving bieden wij u nu al de mogelijkheid kaarten te bestellen! Stuur een email naar petrusconcertenoisterwijk@gmail.com met daarin uw naam, adres en het aantal personen waarvoor u kaarten wilt ontvangen. Op uw bestelling per email zult u van ons een email terug ontvangen met daarin een opgave van het totaal te betalen bedrag en het bankrekeningnummer waarop dit bedrag overgemaakt kan worden. Zodra de betaling binnen is zullen de toegangskaarten u toegestuurd worden.

Omdat wij iedereen in de gelegenheid willen stellen van deze uitvoering te genieten, bedraagt de entreeprijs slechts € 30,= per kaart (inclusief programmaboekje). Voor het bestellen en toesturen van de toegangskaarten vragen wij u een geringe vergoeding van € 1,50.

Graag ontmoeten wij u op zondag 13 april 2014 om 14.30 uur in de Petruskerk te Oisterwijk (kerk open vanaf 14.00 uur). Tussen deel 1 en deel 2 wordt een half uur gepauzeerd. Tijdens deze pauze is nabij de kerk de mogelijkheid om een kop koffie/thee te gebruiken.

info

www.petrusoisterwijk.nl

locatiePetruskerk, Kerkstraat 95
plaatsOisterwijk (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl