Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 11 t/m vrijdag 16 mei 2014    Evangelie van 2014-05-11
(Moederdag / Sint Mamertus)
 titelRetraite - Teresia van Lisieux
beschrijving

Van 11 tot en met 16 mei vindt er op het gastenkwartier van de abdij van Postel een retraite plaats voor zusters, priesters en lekengelovigen met als thema “Gegrepen door Gods barmhartigheid. Een retraite met de heilige Teresia van Lisieux.” Abt Frederic Testaert O.Praem. zal deze retraite begeleiden.

Dagelijks sluiten we aan bij het getijdengebed en de H. Mis van de abdijgemeenschap van Postel. Er is mogelijkheid tot aanbidding van het Allerheiligste Sacrament.

Tijdens de retraite is er ook gelegenheid om het sacrament van de biecht te ontvangen.

info

Pater Benny Berrens
Abdij van Postel
Abdijlaan 16
2400 Mol-Postel

0496 / 50 12 55
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be

locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl