Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 18 mei 2014    Evangelie van 2014-05-18
 titelOpen Avond Seminarie Brugge
beschrijving

Je bent een jongere of je bent op rijpere leeftijd. Je zou willen weten hoe de priesteropleiding eruit ziet. Of misschien heb je nog andere vragen over priester worden vandaag.

De seminaristen en priesters van het Grootseminarie nodigen je uit op onze open info-avond over priester worden: een voorstelling van de priesteropleiding voor jonge mensen en mensen op rijpere leeftijd, seminaristen vertellen, een rondleiding in het seminarie, samen tafelen, een gebedsmoment.

Van harte welkom!

Practica

  • zondag 18 mei van 18u00 tot 20u45
  • wie er graag aan deelneemt kan zich inschrijven per e-mail
  • adres: Grootseminarie, Potterierei 72, 8000 Brugge
  • deze avond is gratis

info

open.avond.grootseminarie@gmail.com
www.grootseminariebrugge.be

locatieGrootseminarie, Potterierei 72
plaatsBrugge (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl