Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 6 februari 2014    Evangelie van 2014-02-06
(Heilige Dorothea)
begintijd17:00 uur
 titelGebed - euthanasie kinderen
beschrijving

Donderdag 6 februari zal in het parlement het wetsvoorstel ter uitbreiding van de euthanasiewet naar minderjarigen gestemd worden. In het aartsbisdom riep mgr. Léonard daarom op van die dag een dag van vasten en gebed te maken. Graag nodig ik ieder van u uit om zich hierbij aan te sluiten.

In de abdijkerk zal het H. Sacrament uitgesteld worden op het sacramentsaltaar in de zijbeuk van 17u00-17u45. Graag nodigen we u uit om samen met ons te waken en te bidden met en bij Christus. In het donkerste uur van zijn leven vroeg Hij zijn leerlingen om samen met Hem te bidden en te waken. Laten we dit nu ook doen, nu het leven van de meest kwetsbaren in onze maatschappij onder druk staat, op het spel staat.

Aansluitend bidden we dan de vespers. Hierbij mag u uiteraard ook aansluiten. Hopelijk mogen we u donderdag 6 februari in onze abdijkerk verwelkomen.

In ieder geval rekenen we op uw gebed voor onze politici, voor onze zorgdragers, voor al wie onder ziekte en lijden gebukt gaat.

info

gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be

locatieNorbertijnenabdij Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl