Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 21 september 2004    Evangelie van 2004-09-21
 titelServatius Academie
beschrijvingDe Servatius Academie organiseert de eerste bijeenkomst van dit jaar op dinsdagavond 21 september 2004 met als thema “HET LEVEN EN WERKEN VAN PATER ROBERT REGOUT, ’N NIEUWE HEILIGE?” in de Megaronzaal van het seminarie te Rolduc, Kerkrade.

De lezing zal worden gehouden door drs. Eugene van Deutekom, historicus.
Hij heeft in Nijmegen gestudeerd en is op dit moment archivaris van het Bisdom Den Bosch en werkzaam bij de Dienst Kerkelijke Kunst en voorzitter van de Vriendenkring Pater Robert Regout.
Over pater Regout is veel nieuws bekend geworden sinds het archief uit Rusland terug is, dus het belooft interessant te worden.

Zoals gebruikelijk beginnen wij tegen 20.30 uur, om 19.30 uur voorafgegaan door een H.Mis in de bovenkapel van het seminarie.

infoSecretariaat Servatius Academie
(045) 5217873
vonhogen@cuci.nl
locatieMegaronzaal van het seminarie te Rolduc
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl