Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 8 maart 2014    Evangelie van 2014-03-08
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKostersdag Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert zaterdag 8 maart a.s. voor de tweede keer een kostersdag. Dit jaar is het thema voor de dag: ‘Een Kerk, waar je welkom bent’. Tijdens de dag is er een gevarieerd programma met een eucharistieviering, een inleiding en diverse workshops.

Bisschop Punt en de bekende RKK-presentator Leo Fijen hebben hun medewerking toegezegd. De dag biedt daarnaast gelegenheid voor alle (hulp)kosters om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis te verdiepen.

‘Een Kerk, waar je welkom bent’
‘Een Kerk, waar je welkom bent’, dat is iets waar we graag samen inhoud en vorm aan geven binnen onze parochies: een kerk die uitnodigt, waar je graag komt en binnen gaat. De kosters zijn daarbij sleutelfiguren. Zij zetten zich binnen de geloofsgemeenschap op bijzondere wijze in voor het kerkgebouw, zij maken het mogelijk dat de liturgie gevierd kan worden en zij zijn steeds in de weer om van de kerk een plaats te maken waar de geloofsgemeenschap en gasten zich thuis voelen.

Voor het bisdom is de kostersdag ook een blijk van grote waardering voor de enorme inzet en betrokkenheid van de vele (hulp)kosters in ons bisdom. Alle (hulp)kosters nodigen wij van harte uit om deel te nemen aan deze dag!

Details

locatie:
Diocesaan Centrum O.L.Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65 te Heiloo
datum:
Zaterdag 8 maart 2014
tijden:
10.00 tot 16.00 uur (lunch wordt u aangeboden)
programma:
Eucharistieviering, inleiding ‘een Kerk waar je welkom bent’, workshops en ontmoeting
aanmelding:
e-mail: info@olvternood.nl
telefoon: (072) 505 12 88 (mevr. W. de Bruin)

info

(072) 505 12 88 (mevr. W. de Bruin)
info@olvternood.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Centrum O.L.Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl