Vandaag is woensdag 7 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 30 april t/m zaterdag 9 mei 2015    Evangelie van 2015-04-30
 titelBisdombedevaart naar Rome - Bus
beschrijving

Gaat u en uw parochie(regio) met beide bisschoppen mee op bedevaart, op pelgrims­tocht naar Rome? In de mei­vakantie van 2015 organi­seert het bisdom samen met reis­organisatie VNB een bisdom­bedevaart naar Rome.

Samen op reis gaan, en zeker op pelgrimage, is meestal een zeer verrijkende ervaring. Je stapt uit je eigen leef­wereld en je gaat met elkaar op reis. De hoop is dan ook, dat deze bedevaart een positieve bijdrage mag leveren aan het vormen van levende en betrokken kerk­gemeen­schappen in ons bisdom en de saam­horigheid extra zal versterken. Er zal dan ook geprobeerd worden om mensen uit dezelfde regio zoveel mogelijk bij elkaar in een groep en de accommodaties onder te brengen.

Bus of vliegtuig
Er worden twee reis­mogelijk­heden naar Rome aangeboden:

  • 10-daagse busreis met mooie tussen­stops op weg van en naar Rome (30 april t/m 9 mei 2015).
    Deze reis zal ca. 999 euro gaan kosten.
  • 6-daagse vliegreis naar Rome (2 mei t/m 7 mei 2015).
    Deze reis zal ca. 789-859 euro gaan kosten.

N.B. Deze prijzen zijn nog onder voorbehoud. In juni 2014 zullen de definitieve prijzen bekend worden en zal de inschrijving voor de reis geopend worden.

De prijzen zijn exclusief lunches (behalve op de reisdagen bij de busreis), reis-en annulerings­verzekering en een­persoons­kamer toeslag. De deelnemers aan de bedevaart betalen dit reisbedrag direct aan de VNB.

En wat volgt er dan in Rome? We bezoeken natuurlijk meerdere hoogte­punten van deze bijzondere stad en van de wereldkerk, maar ook zijn er (eucharistie)vieringen met de Haarlemse groep in bijzondere kerken in Rome. Daarbij worden we muzikaal ondersteund door ons kathedrale koor. Daarnaast gaan we op audiëntie bij de Paus en genieten we met elkaar van de Italiaanse gastvrijheid.

Speciaal ook voor jongeren en gezinnen
We willen ook speciaal de jongere leeftijds­groep uitnodigen om met deze bedevaart mee te gaan. Voor deze leeftijds­groep zal dan ook korting op de reissom mogelijk zijn. Hierover zult u nader geïnformeerd worden.  Tieners en jongeren zullen hun eigen programma momenten samen hebben. Ook spannen we ons in om in het programma rekening te houden met ouders met kinderen. Dit neemt niet weg, dat een programma in Rome veel lopen betekent, het is dus wel belangrijk voor deze bedevaart, dat mensen goed ter been zijn.

info

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/romebedevaart

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl