Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 8 februari 2014    Evangelie van 2014-02-08
begintijd19:30 uur
eindtijd22:30 uur
 titelMen4Christ en Women in Grace
beschrijving

Men4Christ is een Southern Gospel formatie bestaande uit 16 geselecteerde mannenstemmen uit het hele land, begeleid door een orkest bestaande uit combo, hout en koper blazers, ondersteund door enkele technici voor licht en geluid. Men4Christ vertolkt eigentijds Amerikaans repertoire in de stijl van Gaither Vocal Band e.d. We zingen in de Engelse taal echter worden alle liederen vertaald in het Nederlands op een groot projectiescherm.

Een optreden van Men4Christ is een lust voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Men4Christ harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieën en inspirerende teksten. De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring.

In Alphen aan den Rijn zal de groep Women in Grace in het voorprogramma optreden. Onder leiding van de enthousiaste dirigent Maarten Wassink zullen een aantal nummers van de bekende zanger/componist Don Moen ten gehore gebracht worden. Speciaal voor deze gelegenheid zal het orkest van Men4Christ Women in Grace begeleiden.

Al met al zal deze concertavond een hoogtepunt worden van de concertavonden in Alphen aan den Rijn!

Kaarten: € 12,50 euro per persoon (inclusief reserveringskosten) via de website.

info

www.events4christ.nl

locatieHet Kruispunt, Van Nesstraat 2
plaatsAlphen aan den Rijn (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl