Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 29 maart 2014    Evangelie van 2014-03-29
begintijd15:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelInfomiddag Ambon Adoptieproject Mgr. A. Sol
beschrijving

De dia-avonden, georganiseerd door Toon en Rie Sol, kunnen velen zich wellicht nog herinneren. Tijdens deze avonden was er gelegenheid elkaar te ontmoeten, werden er dia’s uit Ambon getoond en werd de avond afgesloten met een gezellige loterij.

Toon en Rie zijn helaas niet meer onder ons, maar hun werk wordt voortgezet. Twee jaar geleden is de administratie met veel liefde door ons, Corrie en Gert Leen overgenomen. Inmiddels hebben we versterking gekregen van André Sol,Ton Loogman en Jolanda Kuenen.

Het leek ons een goed idee om bovenstaande traditie in ere te herstellen en hebben twee data geprikt, waarop we elkaar zouden kunnen ontmoeten. Tijdens deze informatiemiddag zullen wij u onder andere de laatste beelden uit Ambon tonen. Wij nodigen u uit voor één van de informatiemiddagen over ons project:

  • Zaterdag 29 maart 2014 (15.00 - 16.30)
    In het zaaltje naast de Pancratiuskerk, Sloterweg 1186, 1066 CV Amsterdam
  • Zaterdag 12 april 2014 (15.00 - 16.30 uur)
    Parochie de Bron, Ringbaan West 96, 5046 VA Tilburg

U kunt ons helpen om meer bekendheid te geven aan het Ambonadoptieproject, zodat er nog meer kinderen geholpen worden. Neem daarom gerust uw vrienden en kennissen mee naar de informatiemiddag.

Als u van de uitnodiging gebruik wilt maken, dan vragen wij u uiterlijk 28 februari 2014 door te geven aan Corrie Leen welke datum en met hoeveel personen u komt.

Wij hebben er zin in en hopen u allemaal te ontmoeten! Corrie en Gert Leen - Ton Loogman en Jolanda Kuenen - André Sol.

info

(023) 563 22 97
corrieleen@wxs.nl
www.ambonadoptieproject.nl

locatieZaaltje naast de Pancratiuskerk, Sloterweg 1186
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl