Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-22
 titelGezinsweekend in Abdij van Postel
beschrijvingVan vrijdag 22 oktober (19u30) tot zondag 24 oktober (15u) wordt er in het bezinningscentrum van de Norbertijnenabdij van Postel te Mol (B) een weekend georganiseerd voor jonge gezinnen (tot 45 jaar).

Wie geen gans weekend kan komen, is welkom op de gezinsdag op zaterdag 23 oktober vanaf 9u30 tot 19u30. Op die dag houdt Mevr. Hilde Lamers, godsdienstleerkracht en auteur van het boek 'Waarom liefde?' twee voordrachten over het thema : "Spreek ons over de liefde en God!..." Daarnaast is er ruimte voor gesprek, kindvriendelijke eucharistie en deelname aan de gebedsdiensten van de abdijgemeenschap. Er is baby-opvang en een aangepast kinderprogramma voorzien.

infoAbdij van Postel
Abdijlaan 16
2400 Mol
014/378121
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be
locatieAbdij Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl