Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 7 t/m vrijdag 14 februari 2014    Evangelie van 2014-02-07
 titelMarriage Week
beschrijving

Van 7 tot 14 februari 2014 staat Nederland voor de vijfde keer in het teken van de Week voor Echtparen. Gehuwden krijgen die week weer volop de kans om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over hoe houd je je relatie leuk en gezond. Een positieve benadering staat daarbij voorop.

Thema voor de week voor Echtparen 2014 is ‘Vier je huwelijk tenminste één keer per jaar!’

Hoe werkt de Week?
Iedereen kan meedoen aan de Week voor Echtparen door zelf een activiteit te organiseren: partners, ouders, kinderen of jongeren. Maar ook vrijwilligers, ondernemers, of professionals die werkzaam zijn in bibliotheken, winkels, restaurants, gemeenten, kerken, sportclubs enzovoort. Goede ideeën worden overgenomen en intussen worden gehuwden in 21 landen uitgenodigd om positief te investeren in hun relatie. Jaarlijks van 7 tot 14 februari draait alles om de schoonheid en het betekenisvolle leven voor twee. Of het nu een kaarslichtdiner thuis is, een film-, theater-, dans-, of gespreksavond, een massageworkshop, een wijnproeverij, een relatiecursus of kookworkshop – partners van de Marriage Week ontwikkelen vele positieve projecten, die gehuwden goed doen. Houd de liefde lang leuk!

info

marriageweeknederland@gmail.com
www.marriageweek.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroepGezin Gezin

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl