Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 3 t/m dinsdag 6 mei 2014    Evangelie van 2014-05-03
 titelZiekentriduüm - Pro Maria Den Bosch
beschrijving

Vereniging Nederlands Beauraing Comité Pro Maria Afdeling Bisdom Den Bosch organiseert van 3 t/m 6 mei 2014 weer een Ziekentriduüm in Beauraing.

In een meidoornstruik verscheen Maria tussen 29 november 1932 en 3 januari 1933 in totaal 33 maal aan 5 kinderen, Fernande (15), Gilberte (13), en Albert Voisin (11), en aan Andrée (14) en Gilberte Degeimbre (9). Maria vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Tijdens de laatste verschijningen zien de kinderen een in lichtstralen gehuld hart. Om deze reden wordt Onze Lieve Vrouw van Beauraing ook wel aangeduid als ‘Moeder met het Gouden Hart’.

Triduüm van 3 t/m 6 mei 2014
Triduüm van zaterdag t/m dinsdag voor ouderen, zieken, gehandicapten en gezonde pelgrims, m.m.v. het Nederlandse Rode Kruis. Er is een goede medische begeleiding. Vervoer met rolstoelbus is mogelijk.

Op maandag een nieuwe presentatie van MarieChristien.

Opstappen: Schaijk, Helmond, en Westerhoven.
Eigen bijdrage: € 265 p.p. (gewone zitplaats bus).
Opgave uiterlijk zes weken vóór vertrek.

Dagbedevaart 4 mei 2014
Opstappen: Alverna, Nijmegen, Helmond, Mill, St Oedenrode, Asten, Eersel, grensovergang Bergeijk
Eigen bijdrage: € 30 p.p.
Opgave uiterlijk vier weken vóór vertrek.
Vieringen zijn m.m.v. een koor uit Duizel.

info

Rina Senders
(0497) 68 22 96
home.kpn.nl/m.de.wit-ssc

locatie
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl